Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá rosnička Karla Mráčková (50) nepřestává překvapovat. Na obrazovce se blondýnka už pár let neobjevuje, třicáté výročí existence Novy si však nedávno nenechala ujít a na akci vytřela přítomným zrak tím, jak dobře vypadá. Teď překvapila znovu.

V loňském roce sice oslavila Karla už padesátiny, hádal by to však málokdo. Exmoderátorka si udržuje stále štíhlou figuru, kterou se nebojí čas od času předvést ani v plavkách. Jako tomu bylo tentokrát. „Odletěla jsem na prodloužený víkend se sestřenicí do Řecka, taková dámská jízda,“ svěřila se nám Karla, která si pár dní u moře naplno užila.

Vedle poznávání památek nevynechala ani slunění na pláži. V bikinách Mráčková odhalila svou figuru a dokázala, že věk je jen číslo. „Krásná žena, Kájo, vy jste panenka. Ty novodobý modelky strčíš do kapsy,“ napsal jí jeden z fanoušků. „Karlo, na tebe je radost koukat,“ vysmekl jí poklonu u fotek z Řecka další ze sledujících.

Fanoušci bývalé rosničky by možná měli radost, kdyby se občas opět ukázala na obrazovce. Na Nově začínala v červenci roku 1994 a v televizi pracovala dlouhých osmnáct let. Pracuje jako mluvčí České zemědělské univerzity a je spokojená. „Během kariéry v televizi jsem měla i práci v kanceláři, takže jsem si dělala paralelní kariéru, to civilní povolání, jak se říká. Teď to úročím, jak tuto zkušenost, tak zkušenosti z televize,“ svěřila se Karla Mráčková.

Reklama

Další články

Načítám