Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a expartnerka moderátora Martina Pouvy Petra Friedlová bojovala o svůj život. Kvůli zdravotním problémům byla dokonce uvedena do umělého spánku a měla malou šanci na přežití, jak před časem řekla Super.cz její kamarádka.

„Stále je v umělém spánku, nevypadá to vůbec dobře. Probouzet ji určitě teď nebudou. Včera jsem dostala informaci, že měla krvácení do mozku. V podstatě by se dalo říct, že je z osmdesáti procent už jinde, a je 20% šance, že to přežije. Ale víc prostě budeme vědět, až se ji pokusí probudit,“ informovala před časem její kamarádka i manažerka.

Teď se ale zdá, že se na Petru přece usmálo štěstí a naděje. O jejím zdravotním stavu promluvil její otec, který potvrdil, že dcera bude žít. „Moji milovanou dceru se po dlouhém čase podařilo probudit z umělého spánku, i když se to neobešlo bez následků, bude žít,“ stojí na sociálních sítích bez dalších detailů.

Modelka se potýkala se zdravotními problémy po návratu ze zahraničí. Dostala těžký zánět ledvin spojený se zápalem plic. Po pádu se pak přidala zástava srdce, po které musela být modelka uvedena do umělého spánku.

Reklama

Další články

Načítám