Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejlepší kamarádka modelky a expartnerky moderátora Novy Martina Pouvy, Petry Friedlové, která je nyní v umělém spánku, přičemž lékaři jí dávají jen dvacetiprocentní šanci, že přežije, promluvila. Andy říká, že velkou vinu na zdravotním stavu Petry má jeden jediný muž.

„Za vše může ta lidská zrůda. Kdyby ji nenechal bez pomoci, mohlo to vše mít určitě lepší konec,“ řekla Super.cz Andy.

„Je to ženatý cizinec žijící ve Švýcarsku. Tvrdí, jak ji miluje, a když ho potřebovala, nechal ji bez pomoci. Strašně se kvůli němu trápila a její stav se o to víc zhoršil. On věděl, jak zle je na tom, ale bylo mu to jedno. Hlavně dál tvrdí, že ji miluje,“ prozradila nám kamarádka a zároveň manažerka Petry.

„Je to bezcharakterní, bezohledný sobec. Jejímu tatínkovi neustále tvrdil, jak za ní přijede a postará se o ni. To se teda postaral…,“ dodala Andy.

Petra Friedlová po návratu ze zahraničí dostala těžký zánět ledvin spojený se zápalem plic. Po pádu se pak přidala zástava srdce, po které musela být modelka uvedena do umělého spánku. Lékaři nyní dělají nemožné, aby mladá dívka přežila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám