Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaela Ochotská (39) dříve zářila na televizních obrazovkách jako moderátorka. Ač se s tímto světem již před několika lety rozloučila, tak fanouškům nemusí být smutno, že by se zcela vytratila.

Krásná blondýnka je totiž pravidelně aktivní na sociálních sítích, kde sdílí střípky ze svého soukromí. Tentokrát s příznivci sdílela momentky z výletu do hor, kam odjela za relaxem.

„Miluju to tady,“ uvedla k fotografii v bikinách. Tu vytvořila ve wellness romantického hotelu, který se nachází na dosah jesenické přírody.

Netrvalo dlouho a u fotografie se objevily spousty lichotek. „Máte nádhernou postavu,“ vzkázal fanoušek. „Pokud bůh stvořil něco dokonalého, tak jste to vy,“ napsal další. „Jste krásná žena. Užívejte relax,“ uvedl příznivec.

Michaela Ochotská se už léta věnuje zdravému životnímu stylu. Co se týče pohybu, tak si zamilovala fitko nebo jógu. Není se tak čemu divit, že si stále udržuje štíhlé a pevné křivky. „Tu jsem si zamilovala a díky ní se stále udržuji,“ svěřila se Michaela nedávno Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám