Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Izraelská kráska Bar Refaeli (38) dozajisté patří mezi ženy, jejichž charisma a síla osobnosti oslní všude, kam vkročí. Blondýnka, která si dokázala udržet přes pět let hollywoodského proutníka Leonarda DiCapria, s přibývajícími léty sází na přirozenost a tradiční ženskou eleganci, která představuje v davech přeumělkovaných a nejrůznějšími zákroky a výplněmi 'vylepšených' celebrit svěží vítr...

Ani ona si nenechala ujít jubilejní 80. ročník filmového festivalu v Benátkách. Sympatická Bar se v černé róbě s hlubokým výstřihem a bílou vlečkou stala ozdobou premiéry historického dramatu Origin, který Ava DuVernay natočila podle knižní předlohy Isabel Wilkerson. Hlavní roli v něm ztvárňuje Jon Bernthal známý například ze seriálu Živí mrtví a Connie Nielsen, jež se divákům vepsala do pamětí mimo jiné v Gladiátorovi.

Usměvavá modelka je v současnosti hlavně hrdou maminkou tří malých dětí. S manželem Adim Ezrou mají dcerky Elle a Liv a v roce 2020 k nim přibyl ještě bráška David. Všechny děti přitom modelka porodila během tří a půl let. Modeling se tak stal spíš jejím koníčkem, v posledních letech se čím dál víc věnuje moderování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám