Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko opět zažívá vlnu veder a díky tomu se naše celebrity ukázaly v plavkách. Jinak tomu není u Alice Bendové (50), která se pro fanoušky zvěčnila v bikinách u bazénu, a to v sexy póze.

„Jinde se nedá přežít, bazén nebo mrazák. Čím se chladíte? A sport? Já jen ráno, pak už nemůžu, jsem jak chcíplá myš,“ napsala herečka ke snímku, na kterém fanoušci rozhodně neudrží oči jinde než právě na jejím poprsí.

Ihned se strhla mela mezi muži, kteří se Alici začali v komentářích dvořit. „Jste úžasná. Být nezadaná a chtít mě, tak už mě máte,“ napsal jeden z nich a další se přidal. „Tak teď je mi ještě větší horko, uf.“ „To jsou ale krásná panoramata.“ doplnil další. Tito nápadníci mají ale smůlu. Oblíbená herečka je šťastná po boku svého snoubence Michala Topola.

Co se týče postavy, je na sebe herečka velmi přísná. Své sexy křivky si udržuje díky pravidelnému běhání, do kterého se často sice nutí, ale žádný den nevynechá. Navíc má fungující fígl, jak na fotkách vypadat co nejlépe. „Naučila jsem se to fotit shora. Ona se sice trochu zvětší hlava, ale to nevadí. Prsa zůstanou, a to pod tím se zúží. Kdybych to fotila obráceně, tak je to konec kariéry," dodala nedávno se smíchem pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám