Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alice Bendová (50) aktuálně tráví svůj čas ve své druhé domovině, tedy na Kanárských ostrovech, kde má nemovitost. Za sluncem a mořem vyrazila se svým snoubencem Michalem Topolem, ale také svou dcerou Aličkou, ze které vyrostla krásná slečna.

„Ráda bych to tělo vydávala za své, ale je to tělo, které jsem si porodila. A jsem na něj patřičně pyšná,“ napsala herečka k fotografii své dcery, kterou vyfotila během procházky. Na snímku vyniká Aličky ženská silueta v černých šatech, ale také husté vlasy.

Netrvalo dlouho a fanoušci i tento „tajemný“ snímek zahrnuli chválou.

„Je to už kus ženský po tobě. Vítáš nápadníky koláčem nebo brokem,“ zeptal se s úsměvem jeden ze sledujících. „No, tak je jak vaše mladší sestra Alice,“ polichotila fanynka. „Je na co být hrdá! Nejen tělo, ale i hlava a vychování zaslouží pochvalu,“ napsala další.

Alice Bendová je maminkou dvou dětí, a to právě třináctileté Aličky, která má ještě staršího bratra Vaška. Ten nedávno oslavil šestnácté narozeniny.

Děti svou podobu s herečkou nezapřou, v jejích šlépějích se ale zřejmě nevydají. Záře reflektorů zkrátka ani jeden z nich nevyhledává.

„U Vašíka to určitě showbyznys nebude. Alička má někdy tendence k tomu, že by si zahrála v nějaké reklamě a pak z toho vycouvá. Pokud by projevila zájem, tak jí samozřejmě ráda pomůžu, ale zatím to tak není,” svěřila se Alice pro Super.cz před nějakou dobou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám