Hlavní obsah
Článek

Nahlédnout do svého zrekonstruovaného domu nás tentokrát nechala Heidi Janků (61). Zpěvačka už v covidu začala domek, ve kterém žila s manželem Ivem Pavlíkem, předělávat. Nezůstalo to však jen u kuchyně a postupně se pustila i do dalších místností. Když zrovna nekoncertuje a nezpívá se svou kapelou, věnuje se mazlíčkovi Edovi a Super.cz ukázala, jak vypadá její běžný den.

12:00

S Heidi jsme se potkali u ní doma. Po rekonstrukci kuchyně a obyváku se pustila i do horního patra, kde už má novou koupelnu a další úpravy ji čekají. „Všechno je tady nové, už zase přemýšlím, že budu v létě předělávat plochy. Koberce s Edou nebyl dobrý nápad,“ svěřila se nám zpěvačka, která si v domě nechala i kousky, které měl rád její muž.

„Ivoš by tu rekonstrukci asi nepřežil, mohlo se malovat, ale muselo se tak, aby večer bylo vše na svém místě. Mám tu náš společný obrázek, abych na něho nezapomněla. A mám tady i plastiku, kterou Ivoš koupil v 68. roce od nějakého výtvarníka. Měl ji v době s Věrou Špinarovou, pak jsme ji měli v domě v Ostravě a teď ji mám tady a chrání mě,“ svěřila se nám Heidi.

13:00

Když má zpěvačka volný den a vystupuje blíž k Praze, užívá si hezké počasí u sebe na zahradě. Velká zahradnice není, stačí ji dokonalý trávník a v létě si užívá koupání v bazénu. Velký dům má na svých bedrech sama a už i přemýšlela, že by ho vyměnila, za něco menšího. „Přemýšlela jsem, samozřejmě, když uklízím, tak mě to napadá, je to velké a jsem tu sama s Edou, řekla jsem si, že to určitě jednou prodám, ale zatím to zvládám jak fyzicky, tak finančně a mám to tady ráda,“ dodala Heidi.

15:00

Spoustu času věnuje zpěvačka svému pejskovi Edovi. Nás vzala na procházku, na niž vyráží denně, a promluvila o svém soukromí. Po smrti svého muže je stále sama, nové lásce by se však nebránila, najít ale toho pravého je v dnešní době oříšek. „Jsem spokojená, šťastná bych byla, kdybych vedle sebe někoho měla. Zjistila jsem, že by mi vyhovovalo být s někým, bohužel ty zkušenosti nejsou úplně ideální, takže to mám zatím takhle a je mi dobře,“ prozradila nám zpěvačka.

19:00

S Heidi jsme se potkali ve večerních hodinách na jejím pražském vystoupení. Vystupuje nejen sama, ale i s kapelou Heidi Band, ve které účinkuje spolu se synem Věry Špinarové a jejího zesnulého manžela. S Adamem Pavlíkem má skvělé vztahy. „V kapele mám samé chlapy. V roce 2017 napřed odešla Věra a pak Ivoš a my jsme si s Adamem prostě zbyli. O kapele jsem přemýšlela už dlouho. Před Ivošem jsem to moc nemohla ventilovat, ten když to slyšel, tak dostal osypky. Už za života Ivoše jsme se o tom bavili, ale věděli jsme, že na něj musíme postupně, pak se stalo to, co se stalo. Adam dal kapelu dohromady a já teď ráda říkám, že pořád mám nějakého Pavlíka za zády,“ prozradila nám zpěvačka.

Další články

Načítám