Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Mesarošová (38) se věnuje hlavně podnikání a svou sociální síť příspěvky příliš nezahlcuje. Teď ale své fanoušky potěšila snímkem odhalujícím její dekolt. Tedy téměř všechny. Na jeden z méně lichotivých komentářů odpověděla s velkou lehkostí.

Dříve platila za sexbombu, teď je z ní máma, která nemá zapotřebí servírovat svým sledujícím každý den tři odhalené fotografie. A to i přesto, že má stále perfektní postavu, kterou si udržuje pravidelným cvičením. Nedávno byla se svým pětiletým synkem Eliánem v Maroku, odkud nejspíš pochází i nejnovější snímek, který zveřejnila. Na něm leží na pláži v bikinách, popíjí drink a fanoušky nechává nahlédnout přímo na své vnady. Většina z nich si všimla hlavně krásné postavy, jeden z nich si ale rýpnul do vrásek podnikatelky.

„Luxusní přípravky. Luxusní salóny. A vrásky úplně všude. To je divné, ženy. Že by opět jen dobrý byznys?“ Dominika by samozřejmě na takový příspěvek nemusela vůbec reagovat, ona ale odpověděla s lehkostí. „Ve 40 jsou vrásky už sexy,“ řekla. Sledující se ale nedal a rýpal dál. „Ve 38! Tak na to, že máte celý život jak v pohádce, nejlepší přípravky, plastické operace, kosmetické salóny, nejlepší stravu a jen jedno dítě, je to trochu divné. Že by to všechno přece jenom nefungovalo a genetika stejně udělá své i přes spoustu vyhozených peněz?“ rýpal dál. To už ale nevydržela další sledující a přidala svůj názor. „Není, jak si píchnout do živého, že? Nebo závist? Nebo nějaký hejt? Dominika vypadá úžasně, na svůj věk ideálně,“ napsala.

Ke svému věku se Dominika vyjádřila i nedávno, když k jinému snímku na sociální síti přidala citát Coco Chanel. „Věk u ženy není důležitý. Můžete vypadat božsky ve dvaceti, být stále krásná ve čtyřiceti a zůstat okouzlující po zbytek života.“ Případným haterům by tak bylo nejlepší doporučit, že když se jim fotky na jejím profilu nezdají, tak ho také nemusejí sledovat.

Reklama

Další články

Načítám