Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou nesmírně bohatí a jejich děti by tak mohly mít cokoliv na světě. Meghan ale řekla ne a prozradila, že vysněný dárek její syn Archie určitě nedostane.

Meghan a Harry jsou v médiích neustále propíráni kvůli vztahům s královskou rodinou nebo skandálkům, které se dějí kolem jejich osob. Málokdo ale tuší, jak to vypadá u nich doma a jakým způsobem vychovávají své děti, prince Archieho (4) a princeznu Lilibet (2). Podle toho, jak drahé oblečení většinou vévodkyně nosí na sobě, by určitě spousta lidí tipovala, že děti najdou pod stromem všechno, co si přejí, třeba i poníka nebo jednorožce. Meghan ale jednu věc uvedla na pravou míru. Archie bude o své velké přání ochuzen.

Archiemu jsou teprve čtyři roky, už teď má ale jeden specifický koníček, a tím je fotografování. O focení se podle vévodkyně začal zajímat poté, co strávil více času s rodinným přítelem, režisérem Misanem Harrimanem. „Jeho inspirace je velmi silná. Když byl Misan u nás naposledy, ukázal mu, jak se tvoří fotografie. Koupila jsem Archiemu fotoaparát, ale on řekl, že to není Leica, jako má Misan,“ řekla Meghan během moderování „otázek a odpovědí“ po promítání filmu The After na Netflixu. Podle vévodkyně má ale Archie smůlu. „Řekla jsem, že Leiku nedostane! Ani na Vánoce.“ Kvalitní fotoaparáty této značky cenově dosahují až statisícových částek. I když by si takový klenot rodina zřejmě dovolit mohla, nechce Meghan svého syna zbytečně rozmazlovat.

Jinak si ale Sussexští užijí kouzelné svátky, během kterých rozvíjí nové tradice. „Vytváříme nové teď, když naše děti rostou. Užíváme si každý moment. Miluju zdobení stromku se svými dětmi,“ prozradila Meghan magazínu E! News.

Reklama

Další články

Načítám