Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popularita české teenagerské formace 5Angels stoupá do nebeských výšin. Je to pouhých pár dní, co skupinu oficiálně představili jako svůj nejnovější objev elitní britští manažeři, zastupující i světoznámý boy band One Direction. Vzápětí děvčata odprezentovala ve velkém stylu videoklip „World Domination“, který holky natáčely v Londýně. Na začátku léta přidaly vystoupení na britském Sundown festivalu i Allstars Summer festivalu, kde zazářily po boku hvězd Jessie J a Union J.

Po hvězdném létě boduje talentovaná pětice opět. Tentokrát ne na pódiu, ale před televizními kamerami. 5Angels přijaly pozvání do jedné z nejsledovanějších show (průměrná sledovanost 1 epizody se pohybuje mezi 8 a 12 milióny diváky) britské televize BBC s názvem Blue Peter, kde zazpívaly právě svůj aktuální hit „World Domination“.

Aby toho nebylo málo, už 12. října čeká děvčata vystoupí na jednom z největších Open Air s desetiletou tradicí – BIG GIG ve Wembley Areně po boku dalších aktuálně nejlepších a nejžádanějších hvězd britské hudební scény. Vzápětí se začnou připravovat na společné koncertní turné s úspěšnou chlapeckou skupinou Union J, známou ze soutěže X Factor. Na cestách s boy bandem, který je jedním z největších objevů současné britské pop-music, stráví 5Angles celé dva měsíce.

Reklama

Další články

Načítám