Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vendula Pizingerová (52) má se svým o 16 let mladším manželem Josefem tříapůlletého syna Pepíčka. Malý rošťák roste jako z vody a maminku doprovází na nejrůznějších místech, která jsou pro děti velmi netradiční.

Před pár dny si šťastná rodina dokonce vyrazila na střelnici. „Zase jedno poprvé. Na střelnici! Jsem z vojenské rodiny! Můj muž mi řekl, že pořád ještě umím mířit a taky se trefit! A je jasný, jak to baví velkého, tak to bude bavit i malého Pepu,“ napsala na Instagramu.

My se společně potkali druhý den v zimním zábavním parku v pražských Letňanech, a tak nás zajímaly další dojmy ze střelnice. „Já si myslím, že pokud to jde, tak když člověk bere dítě s sebou, tak je to fajn,“ svěřila se Super.cz.

Hned nás napadlo, že aspoň jednou bude schopný, v případě nouze, ochránit maminku. „Tak to určitě, když se trefí,“ zažertovala Vendula.

A jak si užívali společné chvíle na atrakcích ve zmíněném zimním parku, který funguje pro veřejnost až do posledního března? „No už jsme byli na všem a hlavně já dneska vyrazila v kožichu, a dneska je úplnej jarní den a je mi docela vedro,“ dodala se smíchem Vendula Pizingerová.

Reklama

Další články

Načítám