Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taylor Swift (34)je světovou nekorunovanou královnou popu a běda, když se někdo dotkne její osoby a soukromí. To jako by dala jasně najevo během předávání Zlatých glóbů, kdy na moderátora za celkem nevinný vtípek vrhla pohled plný opovržení.

Kdyby Taylor Swift byla mužem, možná bychom se dočkali i nějaké té facky, jako během už legendárního incidentu na Oscarech, kdy si Will Smith ručně vyřídil s moderátorem Chrisem Rockem urážku své ženy. Zpěvačka je ale dáma, a tak se virálním stalo alespoň video s jejím pohledem, který předvedla po vtípku muže, jenž provázel galavečerem předávání Zlatých glóbů, Joa Koye.

Zpěvačka na událost dorazila po boku kamarádek kvůli nominaci na cenu Cinematic and Box Office Achievement za svůj koncertní film The Eras tour movie. Už měsíce ale plní světová média zprávy o jejím vztahu s hráčem amerického fotbalu Travisem Kelcem. Travis je hráčem NFL čili National Football League a Taylor ho občas za velkého zájmu médií chodí podporovat na zápasy.

A právě její milostný románek se stal terčem pro moderátora, který si Taylor během přenosu vzal na paškál. „Velký rozdíl mezi Zlatými glóby a NFL je, že na Zlatých glóbech máme méně záběrů Taylor Swift.“ Tento celkem nevinný vtípek stačil k tomu, aby zpěvačka na moderátora vrhla skutečně nelítostný pohled. Místo úsměvu si pak jen usrkla ze svého drinku. Jo Koy byl z její reakce mírně rozladěný, to ale ještě netušil, jak moc se tato situace bude řešit v médiích.

@varietymagazine

Taylor Swift takes a sip of her drink after Jo Koy's joke about her at the GoldenGlobes. "The big difference between the Golden Globes and the NFL? At the Golden Globes, we have fewer camera shots of Taylor Swift."

♬ original sound - Variety - Variety

„Příčina smrti pro Joa Koye: ten pohled, který mu věnovala Taylor Swift, zatímco usrkávala svůj drink,“ cituje například jednoho fanouška magazín Daily Mail. „Využít Taylor Swift ke vtipu, který přestal být vtipný už před měsíci, to je skutečně laciná trefa,“ napsal jiný.

Další se ale naopak moderátora zastávají a diví se tomu, proč zpěvačka reagovala tak ostře. „Ach, bože, zdá se, že neumí pobrat vtip, a reaguje jako desetileté děti, které její hudba oslovuje,“ vyjadřuje se jeden z nich. „Bere se až příliš vážně. A proč se stále chová jako mrzutá puberťačka, když jí do 40 chybí jen 5 nebo 6 let,“ přidává se další.

Odezvy na reakci Taylor Swift, která z udílení nakonec odešla s prázdnou, jsou různé, jisté je jen to, že tento pohled se jistě zapíše do dějin a i v budoucnu bude zmiňován při mnoha příležitostech.

Reklama

Další články

Načítám