Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kourtney Kardashian (45) je pro svého manžela Travise Barkera jistě tou nejkrásnější ženou na světě. Otázkou ale je, jestli je i ona ráda, že si muzikant na svůj profil umístil sérii fotek včetně té, kde se maminka jeho dítěte fotí v zrcadle jen ve spodním prádle.

Travis a Kourtney loni v listopadu přivítali na svět společného syna Rockyho, pro modelku je to už čtvrté dítě. Přesto, že si na sociální síti přidávala fotky i během těhotenství, jisté je, že ty určitě, ostatně jako všechny příspěvky klanu Kardashian-Jenner, prošly přísnými úpravami. Teď ale Travis vytvořil valentýnský výběr, na kterém nechybí například fotka, kde Travis svou manželku drží na pláži v náručí a mačká jí stehna tak, že jí je vidět celulitida, nebo snímek, na kterém se Kourtney fotí v zrcadle v červeném sexy spodním prádle.

Fotografie je ale bez jakéhokoliv zásahu ve photoshopu a je na ní vidět to, jak Kourtney ve skutečnosti vypadá. Ta si proti tomu dala na Instagram na Valentýna snímky také v plavkách, ale rok staré. Fanoušci jsou z upřímných fotek modelky a podnikatelky nadšení. „Miluji ji, protože zveřejňuje své skutečné tělo, které je krásné a lepší než jakékoliv photoshopované tělíčko. Jejich láska je úžasná,“ napsala například jedna sledující Travise, která ovšem zřejmě netuší, jestli se muzikant se svou ženou dopředu na zveřejnění všech snímků domluvil. „Sakra, Kourtney, vypadáš líp než kdy dřív,“ píše další a přidává se i třetí: „To úžasné tělo! Žádné filtry! Miluju to.“

Z ohlasů fanoušků je tak jasné, že tělo Kourtney Kardashian považují za skvostné i bez jakékoliv úpravy. Takové zprávy modelku jistě potěší a možná se tak i na jejím profilu v budoucnu dočkáme víc neretušovaných fotek.

Reklama

Další články

Načítám