Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skokem z okna hotelu Angeleno ukončila svůj život britská aristokratka Isabelle Thomas. Bez známek života byla nalezena v pondělí u bazénu hotelu. Podle policie se jednalo o sebevraždu. Isabelle, která byla manželkou vlivného amerického producenta Bradleyho Thomase, přitom ještě dva týdny před úmrtím na společenské akci po boku manžela vypadala šťastně.

Isabelle se objevila společně s manželem 13. ledna na akci BAFTA Tea Party v Beverly Hills a nic nenasvědčovalo tomu, že by měla trpět nějakými potížemi. Bradley Thomas je mimo jiné producentem snímku s Leonardem DiCapriem v hlavní roli Zabijáci rozkvetlého měsíce, který je aktuálně nominovaný na Oscara.

Celá tragédie je o to smutnější, že Isabelle byla maminkou dvou malých dětí, dvojčátek Poppy a Grace, které měla s Thomasem. Zároveň měla i velice úspěšnou kariéru. Již od dětství jako dcera barona Henryho Lawrence vyrůstala mezi prominenty a navštěvovala ty nejlepší školy. Titul v oboru biologických věd získala na Oxfordu, pracovala pro OSN nebo jako poradkyně bývalého britského premiéra Davida Camerona.

V oblibě měla také noční život, působila dokonce jako DJka na luxusních londýnských akcích či na after party cen Grammy. Jejími blízkými přáteli byli hudebník James Blake a jeho partnerka, moderátorka Jameela Jamil. Znala se rovněž s Amy Winehouse.

Související témata:
Isabelle Thomas

Reklama

Další články

Načítám