Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britney Spears (42) se opět naplno vrhla do své oblíbené činnosti – tanečků ve svém domě, které si natáčí na video a sdílí se svými fanoušky. Jeden z jejích posledních kousků je pěkně divoký. Zpěvačka si v únoru vzpomněla na Halloween a sehnala si hodně odvážnou masku.

Místo letošního Halloweenu Britney myslela spíš na to, jaký dopad má její autobiografická kniha The Woman in Me, jíž si sice vydělala slušné peníze, ale kvůli některým nehezkým věcem ze své minulosti si proti sobě poštvala pár lidí. Dílo vyšlo 24. října, a tak není divu, že se na jeho konci nechtěla pustit do oslav svátku, který je v dnešní době hlavně o kostýmech.

Vše si vynahradila až teď, téměř v polovině února. Fanoušci se možná báli, že o její tanečky definitivně přijdou, protože před pár týdny zrušila svůj účet na Instagramu, ale k jejich potěše se zpěvačka na sociální síť vrátila a opět ji s železnou pravidelností plní svými kousky. A jedním z nich je právě i halloweenský tanec. „Minulý rok jsem zmeškala Halloween, tak jsem si ho vrátila,“ napsala k videu, na kterém u sebe doma vystupuje jen v úsporném červeném latexovém body, s rohy na hlavě, vidlemi a v černých kozačkách.

Během tance Britney vidle olizuje a plácá se s nimi po zadku; a kvůli na tělo nalepenému latexu hrozí, že jí z něj každou chvíli vypadnou přednosti. Je ale vidět, že si zpěvačka své vystoupení užila. Čtenáři magazínu Daily Mail na něj ovšem mají trochu jiný názor. „Naprosto šílené, ale zdánlivě neškodné, alespoň prozatím,“ napsal jeden. „Vypadá už jen jako stín svého někdejšího já, jak smutné,“ přidává se druhý. „Jsem ráda, že ve své péči momentálně nemá děti. Potřebuje pomoc,“ píše jiný.

Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se Britney po své pauze od sociálních sítí kamkoliv posunula nebo že by skutečně chystala hudební překvapení, o němž před pár týdny psala na síti X. Fanoušci zpěvačky se tak stále budou muset spokojit jen s její pohybovou prezentací.

Reklama

Další články

Načítám