Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Otec zpěvačky Britney Spears (42) Jamie nedávno musel podstoupit operaci, během níž mu byla kvůli vážné bakteriální infekci amputována noha. V úterý byl spatřen, jak opouští na vozíčku za pomoci asistentky rodinný dům Spearsových v Kentwoodu v Louisianě.

Jednasedmdesátiletý muž, jenž třináct let dohlížel na veškeré aktivity své slavné dcery a podle jejích slov sledoval každý její pohyb, se od ní navzdory vážným zdravotním potížím odpuštění zřejmě nedočká.

Jeho letité opatrovnictví popsala jako zneužívání a týrání a rovněž podle zdroje blízkého zpěvačce jakékoli spekulace o nápravě jejich vztahu nejsou namístě. Zpěvačka prý zároveň pokračuje v soudní bitvě vedené proti Jamiemu.

„Neexistuje šance, že se Britney usmíří se svým otcem. Ublížil jí způsobem, který si nelze představit, a bez ohledu na to, co se bude dít s jeho zdravím, ona tomu muži nikdy neodpustí, ať už bude živý, nebo mrtvý,“ sdělil zdroj Daily Mailu.

Nedávno se přitom mohlo zdát, že by vše mohlo být na dobré cestě. Dřívější popová ikona totiž sdílela na Instagramu sérii snímků z minulosti, mezi nimiž nechyběly fotky s jejími syny Seanem a Jaydenem a rovněž jedna, na níž byl s ní a jejím synem vidět rovněž Jamie.

„Jediný důvod, proč Britney přidala tuto fotku, je ten, že má ráda snímky se svým synem. Nemělo to nic společného s jejím otcem nebo s jeho zdravotními problémy,“ dodal zdroj.

Související témata:
Jamie Spears

Reklama

Další články

Načítám