Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už to skoro vypadalo, že Britney Spears (42) konečně vyslyší prosby svých fanoušků a se sdílením nahých fotografií na svých sociálních sítích přestane. Do starých kolejí ovšem vše uvedla tento týden, kdy se nejprve podělila o sérii fotek z pláže, na nichž je kompletně nahá, a následně dodala i krátkou videodokumentaci.

Na fotkách, které již stihla smazat, stála v rouše Evině čelem k objektivu a intimní místa zakryla jen pomocí emotikonů rudých rtů. V krátkém videu, na němž si přehazuje vlasy, inkriminované oblasti opatřila bílými srdíčky a připsala: „Takže vidíte, že fotky jsou reálné.“ Ze stínů, které byly z některých předchozích záběrů patrné, se zdálo, že je pořídil neznámý muž. Ovšem zda jde o nový materiál, či záběry staršího data, není zcela zřejmé.

Předešlý příspěvek ještě Britney doplnila o několik mouder a vyzdvihla, jak moc je pro ni zásadní upřímnost. Na záběrech přitom nechala vyniknout svůj přirozený půvab.

Zpěvačka své sledující kromě nahoty zásobuje především stále se opakujícími tanečky, na nichž si s oblibou stahuje nízko k bokům spodní díl bikin, kalhotek či šortek. Poslední příspěvky přidala jen pár dní poté, co se nechal její exmanžel Sam Asghari slyšet, že jejich manželství bylo úžasné, a řekl, že o Britney nikdy nebude mluvit špatně.

Pár, který si po několika letech vztahu řekl své „ano“ v červnu 2022, se loni v srpnu rozešel. „Bylo požehnáním, že jsem mohl s někým sdílet život po tak dlouhou dobu. Ale lidé se rozcházejí a jdou zase dál,“ řekl Asghari minulý týden v rozhovoru pro People s tím, že vždycky nesnášel lidi, kteří o sobě po rozchodu mluvili špatně. „To je něco, co nikdy nedělám, protože jsem si neodnesl nic jiného než úžasný zážitek, který bude vždy součástí mého života a jeho kapitolou. Vždycky smýšlím o životě jen v tom nejpozitivnějším,“ dodal.

Lidé v komentářích znovu zmiňují, že by Britney potřebovala pomoci dřív, než bude pozdě, a mnozí označili materiál za nechutný. Názor s nejvíce souhlasnými lajky zněl: „Nakonec musíme uznat, že to opatrovnictví byl dobrý nápad.“

Reklama

Další články

Načítám