Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Černý scénář, který předpovídali lidé již v době, kdy se Sam Asghari (29) objevil s podlitinou na oku, se začíná naplňovat... Mnozí již tehdy predikovali, že monokl, s nímž se zpěvaččin manžel ukázal cestou z fitka začátkem letošního roku, způsobila Britney (42). Další už tehdy tvrdili, že Sam svá zranění později použije proti zpěvačce u rozvodu. To se také nyní děje...

Asghari, který ve středu podal žádost o rozvod s popovou princeznou, tvrdí, že jej Britney napadla, když spal. Devětadvacetiletý fitness trenér a příležitostný herec měl svým přátelům vyprávět, že jej zpěvačka fyzicky napadla několikrát.

Monokl na oku a další drobná zranění mu prý způsobila dokonce v noci, když spal. Při několika manželských rozepřích, kdy hrozilo, že se zpěvačka příliš rozohní, dokonce prý musela zasahovat ochranka, která prý zároveň dohlížela na to, aby se podobné noční ataky neopakovaly.

Podle informací zahraničních médií se má zpěvaččin útok shodovat s datem, kdy Asghariho vyfotili se zraněními. Zpěvačka byla prý zároveň fascinovaná noži, které měla rozmístěné na mnoha místech ve svém domě v Thousand Oaks. Podle jiného zdroje byla Britney 'paranoidní' a domnívala se, že ji někdo přepadne, nože tak vnímala jako prostředek své ochrany.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám