Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Justin Timberlake (43) se po uveřejnění ukázky z knihy své ex Britney Spears (42), ve které uvedla, že po otěhotnění s ním musela na potrat, stal terčem někdy až velmi drsných útoků lidí na sociální síti.

Zpěvák se oprávněně obával toho, co se objeví v knize memoárů „Žena ve mně“, kterou vydává Britney Spears. Kniha bude vydána 24. října, už teď ale vyšel úryvek, ve kterém zpěvačka hovoří o vztahu se slavným umělcem, který probíhal v letech 1999 - 2002 a během kterého dle svých slov otěhotněla. Justin ale prý dítě tehdy nechtěl, a tak tehdejší hudební ikona nakonec souhlasila s potratem.

„Justina jsem velmi milovala. Čekala jsem, že spolu jednou budeme mít rodinu. Takhle by se to stalo mnohem dříve, než jsem předpokládala. Ale Justin rozhodně nebyl z mého těhotenství šťastný. Řekl, že nejsme připraveni mít v našich životech dítě, protože jsme tak moc mladí,“ líčí v úryvku zpěvačka. „Jsem si jistá, že mě kvůli tomu lidé budou nenávidět, ale souhlasila jsem s tím, že miminko mít nebudeme. Nevím, jestli to bylo správné rozhodnutí. Kdyby to bylo jen na mně, nikdy bych to neudělala. Ale Justin si byl tak jistý, že nechce být otcem,“ napsala ve své knize.

A právě toto prohlášení spustilo lavinu nenávisti proti zpěvákovi, který má na svém profilu na sociální síti téměř 72 milionů fanoušků. Ač se sám k tvrzení Britney nevyjádřil, lidé mu začali psát komentáře pod jeho poslední příspěvek, ve kterém ohlašuje vydání prvního singlu kapely NSYNC po 23 letech a který je dva týdny starý.

„Vašemu dítěti by teď bylo kolem dvacítky,“ píše například jeden komentující. „Zničil jsi tu ubohou holku Britney,“ píše další. „Omlouvám se, ale ztratil jsem k vám veškerý respekt,“ píše třetí. A to jsou jen mírnější komenty. „Ty nejsi muž,“ nebo „hanba ti“ či „jak jsi mohl mluvit o jejím panenství na veřejnosti a pak ji donutit jít na potrat. Jak můžeš v noci spát?“ ptá se další, a jiní mu dokonce prorokují, že je to konec jeho kariéry.

Reklama

Další články

Načítám