Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) promluvila o vztazích v rodině. Trojnásobná maminka má každé dítě s jiným mužem, a tak se nabízí otázka, jak vychází nejen s bývalými partnery, ale také jejich novými ženami. Její syn Kryšpín je momentálně na Bali se svým otcem Mirkem Dopitou, Mia je dva týdny s tatínkem Jakubem Prachařem (40).

Na Bali je momentálně na dovolené také Kubova sestra Mariana Prachařová (30) a maminka Dana Batulková (66) a Agáta prozradila, že mají všichni skvělé vztahy i poté, co je už s Jakubem dávno rozvedená.

"Máme všichni dobré vztahy. Jsem ráda, že Kryšpín tráví léto s babičkou a svým otcem. Možná to bude někomu připadat divný, ale my to tak máme," řekla Super.cz Agáta, za kterou již zítra do španělské Marbelly přiletí dcera Mia. Nejmladší dceru Rozárku má se svým současným partnerem Jaromírem Soukupem.

I když byla Mia nyní dva týdny se svým tátou Jakubem, kontakt s ní neztratila. "Komunikujeme. Volám Saře, Kuba teď hodně točil a Mia byla na natáčení hodně se Sarou a volaly mi. Je to komplikované, ale je dobré vycházet se všemi," dodala Agáta s tím, že se Sarou Sandevou (26) nemá žádný problém.

Reklama

Další články

Načítám