Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přípravy na taneční show StarDance, která se vrací na televizní obrazovky po dvou letech, jsou v plném proudu. Soutěžící trénují o sto šest a překonávají své hranice. Jinak tomu není ani u moderátorky a modelky Ivy Kubelkové (46). Ta nedávno vyděsila fanoušky fotografií, kde ukázala, jak pohmožděnou má nohu, a také fotkou náplastí na puchýře, které má na patách a téměř na každém prstu.

Nyní se už usměvavá brunetka cítí lépe. „Všechno se jednou zahojí. Počáteční puchýře se zahojily, ale bolí to. Já jsem věděla, že to bude bolet, ale občas to bolí víc, než jsem čekala. Je to ale vyvážené tou radostí z toho pohybu a z toho, že člověk vystupuje ze své komfortní zóny a snaží se překonávat sám sebe,“ svěřila se Iva pro Super.cz.

My jsme si s ní povídali na finále soutěže krásy Schwarzkopf Elite Model Look 2023 Česko a Slovensko, které se odehrávalo ve Španělském sále Pražského hradu. Na galavečeru i přes bolest mohla odhalit nožku v sexy rozparku.

A jak jako modelka vnímá dnešní generaci mladých talentů v tomto odvětví? Je ráda že už nemusí začínat? „Moje začátky nebyly tak krušné, já jsem začínala hodně dávno. Tehdy nebyly sociální sítě, internet byl v plenkách, vše fungovalo jinak. Mě ten modeling nikdy moc nebavil. Já ho dělala, že jsem měla tu příležitost a postavila jsem se na vlastní nohy. Pokukovala jsem po profesi, kde mohu mluvit, tak jsem vyběhla velmi rychle k divadlu a k moderování,“ dodala krásná Iva Kubelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám