Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Romantickou dovolenou jen ve dvou si aktuálně užívá Adama Mišík (26) se svou krásnou přítelkyní. S půvabnou dcerou Ivy Kubelkové (46) odjel zpěvák do jižní Itálie, kde nejen cestují, ale tráví dny i na pláži.

Odtud poslala mladá modelka pozdrav jen v plavkách. Ve dvoudílném modelu předvedla Natálka své božské tělo, kterým se může chlubit. Nutno říct, že zpěvák má prostě štěstí. Natálie Jirásková (19)vyhrála genetický jackpot a v italském letovisku musí zpěvákovi jeho lásku závidět kdekdo.

Dovolenou jen ve dvou mladý pár trávil už loňské léto, od té doby se zamilovaná dvojice také sestěhovala. Dcera Ivy Kubelkové a táty George Jiráska se tak už přestěhovala od rodičů. "Ona dojížděla každý den dvě hodiny do školy, tak stejně uvažovala o tom, že by se přestěhovala do Prahy, takže se to nějak spojilo. Jinak bychom neměli moc šanci se vídat,“ svěřil se Super.cz nedávno Mišík s tím, že jim to skvěle funguje.

Reklama

Další články

Načítám