Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Bohuš Matuš (50) nedávno rozšířil svou rodinu. Přestože už před časem mluvil o tom, že by si přál další dítě, jejich rodina se zatím rozrostla o čtyřnohého mazlíčka.

Radost jeho rodině nově dělá pejsek Dobbry, kterého nám zpěvák exkluzivně ukázal. „Chtěla jsem kočičku, a tu nám pan majitel zakázal. Na Instagram mi pak paní napsala, že se jí narodila dvě štěňátka, nejdřív jsem říkala, že psa určitě ne, ale pak začala posílat fotky, tak jsem řekla, že se na něho pojedeme podívat, a pak už nešlo odolat a jel s námi domů,“ svěřila se Super.cz Lucie Matušová (20).

Dcera zpěváka si na štěňátko rychle zvykla. „Ona je hodná, ví, že musí dávat na pejska pozor, také si ho přála a snaží se,“ prozradila Lucie Matušová. Malá Natálka, která v prosinci oslaví už třetí narozeniny, je z nového člena rodiny nadšená.

Ještě před čtyřnohým mazlíčkem však Bohuš Matuš plánoval dalšího potomka, na toho si ale budou muset ještě počkat. „Zatím pejsek, chci Lucinku ještě na chvilku ušetřit a užít si jednoho dítěte,“ řekl nám zpěvák. Jeho žena to má stejně. „Já bych určitě chtěla druhé dítě, řekla jsem si ale také, že ne teď hned. Chci si užít Natálku a dám ještě pauzu tomu břichu, pořád se na to necítím,“ řekla Super.cz Lucie, která měla po porodu zdravotní problémy.

Po porodu se Lucii rozestoupily břišní svaly a zlobila ji velká pupeční kýla, musela tak nedlouho po narození dcery podstoupit operaci. Aktuálně je vše v pořádku, ale na dalšího potomka se Matušová zatím necítí. „Ještě mě to teď pobolívá, takže jsem si řekla, že tomu chci dát čas. Říkala jsem si dva tři roky,“ dodala Lucie Matušová.

Reklama

Další články

Načítám