Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani Bohuš Matuš (50) s o 30 let mladší manželkou Lucií nemohli chybět na narozeninové oslavě producenta Františka Janečka (79). Přinesli mu dárkový koš plný pochutin, na které má prý producent stejný vkus jako zpěvák, takže výběr byl jasný.

Bohuš je prý doma i za kuchaře, ale také Lucka už se vařit naučila. "Tedy hlavně pro malou, takže pro nás by to bylo bez chuti. Ale dělám i klasická česká jídla, řekla bych, že nejlepší mám rajskou," prozradila a Bohuš ji podpořil s tím, že Lucka i skvěle peče, což je vidět na jeho bříšku. Manželka mu naopak pochválila pikantní "čínu".

Probrali jsme i výběr jejich outfitů. Původně se Lucka chtěla obléknout jinak, šaty si ale propálila žehličkou, Bohuš zase zvolil kšiltovku, aby mu nebyly vidět kruhy pod očima.

Protože už jejich dcera chodí třikrát týdně na dopoledne do dětského klubu, Lucie má teď víc času a rozhoduje se, jak si dál naplánovat budoucnost. A opět v tom figuruje i zpěv, s nímž před časem koketovala. "Chtěla bych se k tomu vrátit a teď hledáme nějakou paní učitelku," prozradila. Manželé nevylučují ani společný duet.

Protože Lucie otěhotněla ještě před svými osmnáctinami, nestihla dokončit střední školu a chybí jí maturita. Hodlá něco dělat i v tomto směru? "Asi bych chtěla začít dálkově s pedagogickou školou nebo s cestovním ruchem. Tak se na to teď asi začnu připravovat," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám