Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kadeřníka Lukáše si jistě mnozí televizní diváci pamatují z asi před měsícem odvysílaných dílů pořadu Prostřeno, kde se soupeřům pochlubil spoluprací s Ivetou Bartošovou, předvedl travesti show, ale i hysterickou scénu, kdy s pocitem křivdy kvůli ostřejším slovům od soupeřů a slovy ‚Ještě se uvidí, kdo tu bude slavnej‘ odešel od stolu. Od dalšího televizního působení ho ale zkušenost z Prostřena neodradila a diváci jej budou moci vidět - trochu nečekaně - ve středečním díle Výměny manželek.

Na Lukášovu větu o slávě si nešlo nevzpomenout, i tentokrát ho žene touha po zviditelnění se, po obecenstvu. „Já jsem člověk, kterej se rád předvádí. Mám třeba rád, když jdu po ulici a lidi na mě koukají. Jednou bych to chtěl dosáhnout jako Madonna,“ říká trochu nesouvisle a pokračuje: „Proto tančím, zpívám, dělám všechno. Ona to měla podobný jako já - v 15 letech utekla do New Yorku a já jsem přesně v 15 letech utekl do Prahy,“ říká a zdá se, že to myslí zcela vážně, takže člověk neví, jestli se vůbec zasmát...

Lukášovým partnerem je 22letý Vojta, druhou rodinu pak tvoří manželé Stáňa (37) a Michal (33) a jejich čtyři děti. Za Michalem se bude stěhovat Lukáš.

Reklama

Další články

Načítám