Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedenáctá řada show Česko Slovensko má talent přináší kosmetické změny i v tradiční porotě ve složení Jaro Slávik (49), Marta Jandová (50), Diana Mórová (54) a Jakub Prachař (40). Vůbec poprvé se letos v prvním díle objeví i pátý porotce, kterým je populární herec Štěpán Kozub (28).

Ten prý má ostřejší jazýček než obávaný Jaro Slávik. U vystoupení akrobatické rodinky Wertheim-Bowerti mu ale spadne čelist a bude jen zírat. Trojice akrobatů ve složení otec, syn a teprve sedmiletá dcera se zavěsí na tyč, s níž jeden z nich balancuje na svém čele. Nebezpečné vystoupení jistí jeho manželka, která pochází z Rumunska. Její rodina dělá akrobacii už sedmou generaci. A výsledek je znát!

Však také všichni trénují téměř nonstop. Otec akrobat měl ale také velké štěstí. Loni o Vánocích si tyčí málem vypíchl oko, když mu kvůli zpocenému čelu sklouzla. To se mu ale naštěstí v nedělním Talentu nestalo. Na nebezpečné akrobatické vystoupení se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám