Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jena Malone (39) si na premiéru filmu Love Lies Bleeding oblékla jen bílé tričko a přes něj černý kosticový korzet bez košíčků. Alespoň tak působí šaty, které na ramínku budou vypadat docela obyčejně, zato na těle Jeny dostávají v horní části zcela nový rozměr.

Jena, která se poslední léta věnuje spíše nezávislým filmům, na svou životní roli, zdá se, teprve čeká. Dává tedy na odiv všechny své zbraně. A to klidně i bez podprsenky a okatě, protože svoboda pro bradavky už je od dob Rachel v seriálu Přátelé běžnou a validní praxí.

Hereččino poprsí zoomovali kameramani a fotografové ze všech stran. Zda bylo úkazem velké zimy nebo byl efekt schválně zinscenovaný pro větší pozornost médií, se ale bohužel nedozvíme. Jenu podle obličeje všichni známe, ale jen stěží si dokážeme vybavit, ve kterém filmu hrála jinou než vedlejší postavu.

Přestože se na obrazovkách objevuje už od roku 1996 a má za sebou velmi obsáhlou kariéru, proslavily ji především její dětské role a ztvárnění vedlejších postav ve filmech Donnie Darko nebo Hunger Games. Několikrát opakovanou smůlu, kdy sáhla po roli v nevýdělečných nebo špatně přijatých filmech, se snaží prolomit.

Film Love Lies Bleeding od studia A24, který právě vstupuje do světových kin, je debutem režisérky Rose Glass. Romantický thriller se dle prvních recenzí zdá být kvalitně zpracovaným kouskem, který ladně kličkuje mezi sportovními akčňáky a lesbickou romancí.

V hlavních rolích se představí Kristen Stewart a její mullet, namakaná Katy O’Brian a charismatický Ed Harris, kterého si diváci oblíbili díky jeho roli v seriálu Westworld. Příběh z 80. let se věnuje kulturistice a dvěma ženám, které se na pozadí světa zločinu do sebe zamilují. Evidentně jim ani bradavky Jeny ve vedlejší roli nestojí v cestě.

Reklama

Další články

Načítám