Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejslavnější sesterský klan světa si dovede zpříjemnit jarní víkend… Kardashianky se totiž vydaly do Karibiku, kde spojily příjemné s užitečným. Nejen že si užily pohodové chvíle na pláži, ale zároveň zde nafotily novou sexy várku snímků v plavkách.

Kim (43)Khloé (39)Kourtney (45) zavítaly konkrétně na souostroví Turks a Caicos nacházející se nedaleko Baham. A fanouškům na Instagramu jejich výlet rozhodně neušel. Kim už sdílela několik snímků, na nichž hrál prim její hrudník v bikinách se zvířecím vzorem, které doplnila o kovbojský klobouk. Čerstvě single Kim zároveň odkázala na směr, jakým se aktuálně ubírá zpěvačka Beyoncé se svým novým albem, když připsala: „Tohle není Texas… tohle je Turks.“

Do focení plavek z Kiminy nové kolekce její značky SKIMS se zapojila i Khloé. Kourtney si tentokrát jen užívala slunečného počasí na pláži z lehátka a společného focení v plavkách svých sester se neúčastnila. Kim ji ovšem na jednom ze snímků označila, a tak je jasné, že i ona si užívala zaslouženého odpočinku v ráji.

Zdá se, že dámy si udělaly víkend samy pro sebe, jelikož ani na jednom snímku nebyly vidět jejich děti. Dohromady jich mají přitom rovných deset! Zatímco Kim má s exmanželem Kanyem Westem dcery North (10) a Chicago (6) a syny Sainta (8) a Psalma (4), Khloé je dvojnásobnou maminkou pětileté dcery True a rok a půl starého chlapečka Tatuma. Kourtney je rovněž hrdou a čerstvě čtyřnásobnou maminkou. K dětem z předešlého vztahu se Scottem Disickem Masonovi (14), Penelope (11) a Reignovi (9) koncem loňského roku přibyl ještě bráška Rocky, jehož má se svým současným manželem Travisem Barkerem.

Reklama

Další články

Načítám