Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zřejmě nejslavnější sestry na světě Kim Kardashian (43) a Kendall Jenner (28) minulý týden vystavily svá těla slunci v bikinách. Přestože každá při úplně jiné příležitosti a na jiném místě, podívaná to byla v obou případech příjemná, co říkáte?

Zatímco Kim, která celý rodinný klan proslavila a byla jednou z dam, která se postarala o změnu ve vnímání krásy ženského těla, vyrazila na dovolenou do Karibiku na ostrovy Turks a Caicos, její sestra si zřejmě vystačila s bazénem u domu.

Obě dámy jsou majitelkami křivek, které jim vydělávají miliony dolarů. Zřejmě nikdo jiný neoplývá tak ikonickým pozadím jako právě Kim. Jejími tvary se každoročně nechávají inspirovat stovky žen, které si nechávají operativně zvětšit pozadí právě podle ní. Kim zkrátka výraznou měrou dopomohla k současnému trendu ženského těla tvaru přesýpacích hodin.

I když se kypřejší křivky prosazují již řadu let i na přehlídkových molech, nejlépe placenou modelkou světa je právě její mladší sestra Kendall. Ta oplývá typickou ‚modelkovskou‘ postavou s dlouhýma nohama, útlým hrudníkem a výškou 179 centimetrů.

A která z dam je blíž právě vašemu vkusu? Hlasujte!

Která ze sester se vám v bikinách zamlouvá víc?
Kim Kardashian
9,8 %
Kendall Jenner
70,3 %
Obě dvě vypadají senzačně!
13,7 %
Ani jedna, mám jiný vkus.
6,2 %
Celkem hlasovalo 15500 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám