Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mysleli jste, že legendární punčocháče ženy Kanyeho Westa (46) už mají po sezoně? Omyl. Bianca Censori je nejspíš jako dar věnovala své mladší sestře a ta se v nich teď zvěčnila v podobném stylu jako její příbuzná.

Manželka známého rappera k sobě svými outfity přitahovala pozornost po cestách páru po Evropě. Její modely byly často tak odhalující, že se hlavně italští občané bouřili, a Biance dokonce hrozila pokuta nebo i vězení. Později se na veřejnost dostaly informace, že si „punčocháčové modely“ Bianca rozhodně nevymýšlí sama, ale mají na to s Kanyem celý tým lidí. „Jeho lidi dovedou vyrobit všechno, co chce udělat. Dělají to na jednom místě,“ prozradila nigerijská návrhářka žijící v Londýně Mowalola Ogunlesi, která s rapperem spolupracovala. „Jen si nakoupí punčochové kalhoty a upraví je a nastříhají na Censori… Většinou sáhnou po wolfordech. Žádné punčocháče nejsou v bezpečí, pokud jsou oni dva poblíž,“ dodala ještě.

A protože se Bianca už nejspíš posunula dál, využila je pro focení mladší sestra architektky Angelina. Ta si v modelu sestávajícího z punčocháčů a průsvitného body zapózovala na okraji postele a přidala stydlivou pózu. Angelina se s Biankou setkala před týdnem, kdy se rapperova žena vydala navštívit svou rodinu do Austrálie. Podle zahraničních médií mělo dojít i k tomu, že jí měli její přátelé promluvit do duše ohledně toho, že nad ní má Kanye až přílišnou kontrolu. Není jasné, jak promluva dopadla, jisté ovšem je, že punčocháče z cest po Evropě v koši rozhodně neskončily.

Reklama

Další články

Načítám