Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco do restaurace chodí Bianca Censori se svým mužem Kanyem Westem (46) téměř nahá a navíc bez spodního prádla, na oslavu narozenin jeho kolegy si raper u své polovičky vystačí s minišaty opatřenými pořádně hlubokým výstřihem. Nepodcenil ovšem kontrolu, zda je u jeho ženy vidět vše tak, jak si představoval.

Kanye s Biancou si ve středu večer nenechali ujít party uspořádanou o pár dní s předstihem k sobotním 41. narozeninám amerického rapera jménem Ty Dolla $ign. Jejich přítomnost se dala čekat, jelikož oslavenec se podílí na Westově očekávaném albu Vultures 2. Ty Dolla $ign dorazil na party stylově v obležení půvabných mladých dam. Mezi pozvanými nechyběli například ani další američtí rapeři jako Chris Brown nebo YG.

Právě blížící se vydání Westova alba je údajně jedním z důvodů Biančina kntroverzního odívání. Kanye ji má využívat jako „propagaci zdarma“, čehož si je Censori vědoma. Pozornost, které se jí dostává, je jí podle jejich společného známého prý příjemná, ale ona by se raději soustředila na založení rodiny. S dětmi Kanyeho Westa z předešlého vztahu s Kim Kardashian má prý skvělé vztahy a i ona se s blížící se třicítkou chce stát matkou.

Reklama

Další články

Načítám