Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Romantika má u těchto extravagantních manželů skutečně zvláštní podobu a ani krajky to nezachrání. Devětadvacetiletá architektka Bianca Censori si i tentokrát na rande s manželem Kanyem Westem (46) vzala výstřední model, jenž se neobešel bez neustálého hlídání. Na večeři do restaurace Gigi v Los Angeles si vyšla jen v podprsence a krajkových punčochách tělové barvy. Kalhotky i tentokrát nechala doma.

Když koncem února v punčochách bez spodního prádla vyrazila ve Francii poprvé, způsobilo to velké pozdvižení. Manželé nedbali ani na hrozbu vězení za veřejné odhalování, natož pak na pokutu ve výši 16 tisíc dolarů.

Jak je vidět, rappera nezastrašil ani Biančin tatínek Leo Censori, který údajně hodlal svého zetě konfrontovat, jelikož stále panuje podezření, že Kanye West svou ženou manipuluje k obrazu svému a využívá ji zároveň jako svůj marketingový nástroj.

Podle zdroje blízkého páru, který promluvil pro britský Daily Mail, si je toho Bianca vědoma a začíná být unavená tím, že se stala reklamním tahákem pro Westovo album Vultures 2. Podle zdroje Bianca potřebuje pauzu a chce v tomto směru udělat krok zpátky, přestože milovala pozornost, které se jí dostávalo.

„Začíná to už pro ni být zdrcující a Kanye stále tlačí a tlačí před vydáním Vultures 2,“ prozradil zdroj s tím, že Bianca si od svých odhalujících modelů chce dát pauzu a místo toho se chce zaměřit po vydání zmiňovaného alba na založení rodiny.

Reklama

Další články

Načítám