Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její majetek je odhadován v přepočtu na více než šest miliard korun. O sumu blížící se další miliardě bude přitom Beyoncé (42) bohatší už brzy. Podepsala totiž kontrakt se společností Pepsi, jejíž tváří se stala, a to údajně za sumu 50 miliónů dolarů, tedy něco kolem 975 miliónů korun.

Jedná se o rozsáhlou reklamní kampaň, která dosud neměla obdoby, ačkoli tato společnost na známé tváře sází dlouhodobě. Beyoncé se však neobjeví pouze v jejích reklamách, ale rovněž na lahvích a plechovkách od nápoje. Zpěvačka je přitom jedinou osobností, která podobnou nabídku získala, ačkoli v minulosti propagovali Pepsi například i David Beckham nebo Jennifer Lopez.

Speciální edice s Beyoncé na lahvích a plechovkách se dostane na pulty v obchodech po světě už v březnu. Ještě o měsíc dříve se umělkyně poprvé objeví v jejich reklamě. Ta bude mít premiéru během vysílání Super Bowlu, který je nejsledovanější televizní událostí ve Spojených státech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám