Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud vás zajímá, jaké přípravy probíhají před velkou společenskou akcí u jedné z největších světových hvězd Beyoncé (42), její nový příspěvek na Instagramu se vám jistě bude zamlouvat. Rodačka z Texasu poskytla svým fanouškům unikátní vhled do soukromí, když nechala zaznamenat velkou proměnu u svého kadeřníka.

Dvaačtyřicetiletá umělkyně, která se nedávno pustila na country scénu s nově vydaným albem Cowboy Carter, odhalila, jak o vlasy nechává pečovat. A přestože Beyoncé to pojala především jako prezentaci své vlasové péče, lidé si všímali spíš jejích vlasů a celého procesu. Kadeřník totiž po umytí musí její přirozeně kudrnaté vlasy vyžehlit a až následně je natočí na velké natáčky, čímž docílí objemného účesu s měkkými lesklými vlnami, které jsou pro zpěvačku typické.

Hudební ikona ovšem při uvedení na trh své značky vlasových přípravků čelila poměrně nevybíravé kritice, jelikož je prý nejznámější tím, že nosí paruky. Beyoncé tak možná chtěla dokázat, že kritika je z velké části neopodstatněná a objemné kadeře jsou skutečně její… Nadšeni byli i její fanoušci na Instagramu, kteří opěvovali nejen její vlasy, ale i svěží tvář bez nalíčení. Finále už patřilo jejímu hvězdnému looku, kdy už to byla Beyoncé tak, jak ji všichni dobře známe…

Reklama

Další články

Načítám