Hlavní obsah
Článek

S blížícím se termínem porodu Beyoncé (35) zásobuje svůj profil na sociální síti dalšími snímky, na nichž zachycuje proměnu svých proporcí. I když se zpěvačka pořádně zakulatila, stále sleduje módní trendy a potvrzuje svůj vytříbený vkus.

Beyoncé si je moc dobře vědoma toho, jakou mají sociální sítě moc. Když v únoru na Instagramu oznámila své těhotenství fotkou ve spodním prádle, její příspěvek posbíral 11 miliónů „lajků“. Další snímky sice takové hodnoty nedosahují, ale i tak sbírají nadšené odezvy v řádech miliónů. Zpěvačka na nejnovějších fotkách pózuje v černých přiléhavých šatech, jež doplnila zlatým kabátem, nápaditou kabelkou a elegantním kloboukem.

Těhotenství Beyoncé vnímá jako velké požehnání. Pětileté dceři Blue Ivy totiž sourozence slibovala už několik let. „Před dvěma roky jsem otěhotněla. Cítila jsem tlukot srdíčka, což pro mě bylo tou nejkrásnější hudbou světa. Už jsem přemýšlela nad jménem i tím, jak bude miminko vypadat. Když jsem přiletěla do New Yorku, tlukot ustal. O týden dříve jsem přitom byla na prohlídce, kde bylo vše v pořádku,“ přiznala svou bolestivou zkušenost.

Zpěvačka a její manžel, rapper Jay-Z, už uvažovali o adopci či náhradní matce, která by jim další dítě odnosila. Beyoncé nakonec otěhotněla a čeká rovnou dvojčata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám