Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohádková dovolená se vším všudy. Není to tak dlouho, co se Ester Berdych Sátorová (31) chlubila svou figurou v plavkách z Malediv. S manželem, tenistou Tomášem Berdychem už si užívá v další exotické destinaci. Cílem jejich cesty se tentokrát stal luxusní resort na Seychelách.

Z ráje na zemi poslala modelka fanouškům pozdrav v bílých dvojdílných plavkách. „Paradise,“ napsala si Ester ke snímku od moře a připojila odkaz na nové středisko, které obývají.

Luxusní pětihvězdičkový resort se nachází v destinaci Platte Island a za jednu noc zaplatíte něco málo přes 50 tisíc korun. V místě pro boháče si Tomáš Berdych vyzkoušel třeba rybolov nebo místní kurty.

Právě na setkání s ním hotel lákal své hosty. „Hosté se mohou těšit na mimořádné zážitky včetně slavnostního otevření nejmodernějšího tenisového kurtu sportovní celebritou Tomášem Berdychem,“ vábil hotel své klienty i na soukromé lekce s tenisovou hvězdou.

„Už jsem viděl hodně, ale tohle je ráj,“ napsal Berdychovi k fotkám z dovolené jeden z fanoušků. „Krásnou dovolenou, nádherné fotografie,“ připsala další z fanynek na sociální síti sportovce.

Reklama

Další články

Načítám