Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Ester Berdych Sátorová (31) se vždy chlubila ultra štíhlou figurou. Manželka bývalého tenisty Tomáše Berdycha se svým tělem také ráda veřejně pochlubí. Za poslední fotku, kterou sdílela na sociální síti, to ale tentokrát sexy brunetka trochu schytala.

Na exotické dovolené se kráska nechala zvěčnit na pláži v bílých dvoudílných plavkách. Na snímku, na kterém pózuje s jednou nohou vpřed, jsou však dobře viditelná také její vystouplá žebra. „Fotka je pěkná, ale nějaké to kilo by to chtělo přidat. Ty žebra prostě lezou jak z Dachau,“ napsal jí ke snímku jeden ze sledujících s tím, že vypadá jako z koncentračního tábora.

Ester je na sebe, co se týče figury, opravdu přísná. Jídelníček si hlídá a nevynechává ani pravidelný pohyb. „I když někam letím a musím být k dispozici celý den, takže nemám čas jít si ráno zaběhat, klidně vstanu už ve tři hodiny ráno a jdu běhat,“ řekla Super.cz před časem modelka, která však řadu svých fanoušků snímkem z dovolené potěšila.

Reklama

Další články

Načítám