Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před kamerou je tahle zrzka jako doma, vždyť svou první roli ve filmu Bratři jak se patří získala už před dvaceti lety, když jí bylo pouhých šest. O pár let později bodovala Bella Thorne (26) v seriálu Na parket! a společně se Zendayou se staly hvězdami dětské televizní stanice Disney. Dnes Bella sklízí úspěch spíš díky svému tělu, které se rozhodně nestydí ukazovat. Nejinak tomu je i v její filmové novince Rumble Through the Dark.

Šestadvacetiletá rodačka z Hollywoodu, která má kubánské, italské i irské kořeny, se v novém thrilleru objevuje v hlavní roli Annette po boku Aarona Eckharta známého například z filmů Erin Brockovich či Temný rytíř. Ve snímku natočeném podle knižní předlohy románu The Fighter od Michaela Farrise Smithe se Aaaron představí jako bojovník v kleci Jack Bouchner.

Tematicky si tak přijdou na své zřejmě spíš muži, a to i s ohledem na roli Belly Thorne, která se nese v duchu jejího provokativního prezentování během poslední dekády. Bella se například jako jedna z prvních celebrit oficiálně hlásila ke spolupráci se známou erotickou platformou s placeným obsahem. Před více než třemi lety na ní dokonce trhla rekord, když si během jediného dne vydělala svým zveřejněným materiálem milion dolarů.

Rovněž její sociální sítě už ani zdánlivě nepřipomínají roztomilou dívenku, kterou obdivovaly holčičky po celém světě.

Reklama

Další články

Načítám