Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bella Hadid (27) se modelingu věnuje od svých šestnácti let, a tak není divu, že na fotkách dokáže vypadat božsky. A vždy ví, kolik ze svého těla může ukázat, aby fotografie působily sexy, ale ne lacině.

Americká topmodelka v minulosti přiznala psychické problémy, v modelingu se ale stále drží na vrcholu. A dalo by se říct, že vypadá čím dál lépe. Možná za to mohou i zákroky, které měla Bella podstoupit, a které ovšem, kromě plastiky nosu, spíše vyvrací.

Bella je každopádně velmi žádanou modelkou a své řemeslo ovládá dokonale. To dokázala i na nových fotkách pro kampaň módního online obchodu. Na některých se ukázala v krajkové podprsence, na jiných si pod kabát nevzala podprsenku vůbec, a nechala tak vyniknout svoje vnady.

A pokud by někoho zajímalo, jestli je Bella Hadid v současné době volná, odpověď je nejspíš ne. I když si modelka velmi střeží své soukromí, měla by už více než rok a půl chodit s Marcem Kalmanem, který se věnuje designu zboží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám