Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v červnu přivedla Denisa Pfauserová (35) na svět prvorozenou dcerku. Přestože narození holčičky nebylo pro pohádkovou princeznu Řachandu ideální, roli maminky si herečka nadmíru užívá. Postupně se po narození holčičky vrátila i k oblíbeným činnostem a pravidelné běhání s kočárkem se vyplatilo.

Herečka se dnes může chlubit postavičkou jako laňka a málokoho by napadlo, že před rokem ještě chodila s těhotenským bříškem. I když ji jako kojící maminku za její vášeň ke sportu ostatní na sociálních sítích kritizovali, Denisa se své vášně nevzdala.

S rodinou nyní odletěla na první dovolenou k moři, kde předvedla, v jaké formě je. „Když jsem viděla to čtrnáctidenní okno v kalendáři, říkala jsem si, že je to dost bizár plán, ale jindy jsem tam už tolik volných dní pohromadě nenašla. Takže jsme opravdu jeli nejdřív na týden na hory a hned potom přebalili kufry a odletěli na Fuerteventuru,“ svěřila se Denisa, která se rychle po porodu vrátila i k práci a natáčení seriálu Zoo.

Dovolenou s malou dcerkou zvládá energická herečka s přehledem. „Poprvé se mnou letěla Naila ještě v bříšku minulý rok do Ománu. A myslím, že na první leteckou dovolenou s miminkem jsme nemohli vybrat líp. Je tu okolo 25 stupňů, let trvá pět hodin, nepotřebujete víza, jen občanku,“ dodala herečka, která vystavila figuru v růžových květovaných plavkách. „Vypadáte skvěle, jsem dva měsíce po porodu. Snad tak budu za pár měsíců taky vypadat,“ napsala jí jedna z fanynek.

Reklama

Další články

Načítám