Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I hudební legenda Barbra Streisand je činná na Instagramu, teď se jí ale dost vymstilo, že si neuvědomila, jak sledované profily celebrit jsou. K fotce herečky Melissy McCarthy (53), která v poslední době výrazně zhubla, trochu neomaleně napsala komentář s dotazem, zda bere Ozempic. Následně se na Streisand snesla vlna kritiky, že jde o dotaz, který herečku velmi dehonestuje. Zpěvačka svůj komentář vzápětí stáhla.

Nyní se ke svému kiksu vrátila, aby situaci vysvětlila. Nechtěla prý v žádném případě McCarthy ztrapnit. „Vypadá fantasticky, jen jsem jí chtěla polichotit. Zapomněla jsem, že to čte celý svět,“ omlouvala se.

Melissa McCarthy to, zdá se, vzala sportovně a vzkázala, že „Barbra je poklad, miluju ji“.

Ozempic je lék, který lékaři předepisují zejména pacientům s cukrovkou. Jeho podávání má vést ke zlepšení vyrovnání diabetu, přičemž také většinou klesne hmotnost pacienta. Právě proto je nyní, zejména v USA, užíván na hubnutí. Tomuto fenoménu podlehlo i mnoho celebrit jako Kim Kardashian. Experti před takovým zneužíváním varují.

Související témata:
Melissa McCarthy

Další články

Načítám