Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jste zřejmě již zaznamenali, zpěvačka Christina Aguilera (43) prošla během posledních měsíců obrovskou proměnou. Již loni v říjnu se psalo o tom, jak zhubla během tří měsíců o dvacet kilogramů, ale podle posledních záběrů z její středeční show v Las Vegas se zdá být ještě o poznání štíhlejší. Mnozí fanoušci už začínají mít o maminku dvou dětí strach. Navíc si udělali jasný závěr, co za tak dramatickým váhovým úbytkem stojí.

Na sociálních sítích se objevilo video ze zpěvaččina vystoupení, během nějž vystupuje v korzetovém body tělové barvy a bílých latexových kozačkách do půli stehen. Christina tak odstartovala své rezidenční vystoupení ve Vegas v nově otevřeném koncertním sále Voltaire Belle de Nuit. Prozatím bylo oznámeno deset nových termínů od dubna do srpna.

Na zpěvačku se upnula pozornost již během nedávného udílení cen Grammy, kam vynesla úchvatné tělo obepínající bleděmodré šaty, ale v koncertním kostýmu její štíhlá postava vynikla ještě víc.

Fanoušci sice houfně uznávají, že Christině proměna prospěla, ale mnozí konstatují, že s hubnutím zašla příliš daleko. Navíc téměř každý druhý komentář zmiňuje, že za tím určitě stojí lék pro diabetiky, který lidé v poslední době zneužívají k hubnutí. Otevřeně o tom promluvila například Sharon Osbourne, která před užíváním ozempicu a jeho vedlejšími účinky již několikrát varovala.

„Další z těch, co jsou na vitaminu O,“ píše jeden z komentujících na Daily Mailu. „Už má ten typický ozempic obličej. Skoro jsem ji nepoznala,“ píše další čtenářka a jiní dodávají: „Předávkovala se ozempicem,“ či „Christino, už to vážně stačí! Takhle vyhublá jsi nebyla nikdy.“ A v podobném duchu se nese většina názorů…

Reklama

Další články

Načítám