Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Barbora Strýcová (38) oznámila světu radostnou novinku, že bude dvojnásobnou maminkou! Maminka dvouletého syna Vincenta sdílela tuhle krásnou informaci na sociálních sítích.

„Víňa bude velký brácha,“ uvedla Barbora Strýcová k fotografii z pláže v Dubaji, kde se zvěčnila nejen se svým synkem, ale také s již rostoucím bříškem, které vyniká v bikinách.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevila spousta gratulací a milých zpráv.

A já už jsem se radovala, že jdeš jen tak do mé váhové kategorie. Pozdravuji,“ uvedla s úsměvem a srdíčky slovenská tenistka Dominika Cibulková. „Nejvíc,“ dojala se tenistka Markéta Vondroušová. „Velká gratulace,“ napsala Monika Marešová.

Barbora Strýcová se nám před časem svěřila, že si dává od sportovní kariéry pauzu, aby se mohla věnovat své rodině. Dokonce prozradila, že se svým snoubencem Petrem Matějčkem plánují dalšího potomka.

Pokud jde o synka Vincenta, tak je pravděpodobné, že se třeba jednou vydá v maminčiných šlépějích. Sport ho totiž už teď velmi baví. „Když vidí raketu nebo míč, tak ho to baví, do toho míče kopat a držet raketu. Nevím, jestli je nadaný sportovně, ale sport ho baví,“ svěřila se Super.cz Barbora Strýcová.

Reklama

Další články

Načítám