Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka Bára Nesvadbová (49) vyrazila na další dovolenou nikoli s dcerou Bibianou, která už má studentské povinnosti v irském Dublinu, ale se svojí maminkou, psychiatričkou. Spolu zapózovaly i v plavkách a nikdo by neřekl, že Libuše Nesvadbová oslavila už 82. narozeniny.

"Tak nevím, moje maminka by se měla přidat k holkám Krainovic. Tedy ne na Onlyfans, tam ji neprodám, nicméně, chápete, že je jí osmdesát dva?" pozastavuje se i sama Bára, v jaké je její maminka neuvěřitelné kondici.

Že by přitom paní Libuše vedla nějak závratnou životosprávu, se podle Báry rozhodně říct nedá. "Živí se paštikou, rybím salátem a banánky v čokoládě. Vždy, když doléčí, s gustem si zapálí. A pít víno ji baví. Aby se mazala krémy, to jsem ji přemluvila až těsně před osmdesátkou," popsala.

"Plastiku ani botox nikdy nepoznala," doplnila ještě spisovatelka o své mamince. Vysvětlení, proč tak skvěle vypadá, ale našla. "Pravdou je, že má ráda život," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám