Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bára Basiková (61) je ženou mnoha tváří, a i když do společnosti chodí nalíčená a je fanynkou takzvaných kouřových očních stínů, nemá problém s tím, ukázat svůj zcela přirozený vzhled. Stejně jako v jejím posledním příspěvku.

Zpěvačka v životě ráda měnila účesy a i dnes může být její vizáž pro ostatní překvapením. V loňském roce oslavila šedesátku a vzdala se některých muzikálových rolí, jinak ale dál koncertuje naplno a bez vystupování si nedovede představit život. I když konec roku pro ni byl až příliš vyčerpávající. „Už bych to příště neudělala. Ale mělo to i něco do sebe,“ svěřila se Super.cz po adventním maratonu s tím, že kvůli mnoha koncertům byla nejen unavená, ale také zhubla natolik, že si kalhoty musela sepnout svíracím špendlíkem.

Nový rok ale znamená nové výzvy a teď Bára své příznivce pozvala na společný koncert s Monikou Absolonovou a Ilonou Csákovou, který se bude konat 21. února. A videopozvánka byla originální, zpěvačka na ní kromě lesku na rty neměla make-up a nijak si ani neupravila vlasy, které nechala volně spadat kolem obličeje. Pod příspěvkem se hned objevila řada více či méně pozitivních komentářů.

„Málem jsem se vás lekla,“ napsala Báře například jedna sledující, která ale za svůj komentář od ostatních hned dostala vynadáno. „Já teda ani ne hele… Být v jejím věku takhle bez vrásek, tak budu ráda… A napsat takhle trapný komentář, to svědčí zase o Vaší kráse, jen té vnitřní,“ odvětila jí jiná sledující. „Aspoň načesat by to chtělo,“ radí pak Báře jiná fanynka a některé další mají obavy o to, jestli se jí něco nestalo, jedna ze sledujících jí napsala dokonce i to, že ji na videu nepoznala.

Náplastí pak byl určitě názor jiného sledujícího, který Báru označil za „stále krásnou ženu“. A jiné dámy oceňují to, že je Bára pořád svá, nemá plastiky a nehraje si na mladici. A zpěvačka samozřejmě dobře ví i to, že i kdyby na pódiu vypadala jakkoliv, vždy dokáže lidi nadchnout svým stále krásným, nezaměnitelným hlasem.

Reklama

Další články

Načítám