Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sharon Stone (66) tento týden možná tak trochu neplánovaně rozpoutala válku se svým hereckým kolegou Williamem ‚Billym‘ Baldwinem (61). V jednom podcastu totiž práskla, že po ní producent filmu Někdo se dívá, v němž si herečka s Baldwinem zahrála před více než třiceti lety, požadoval, aby se s Baldwinem vyspala, aby mezi nimi vznikla větší chemie při natáčení erotických scén. Billyho se její slova zřejmě hodně dotkla, protože se odhodlal k velmi svéráznému vyjádření na sociální síti X.

Jednašedesátiletý herec, jenž pochází ze slavné herecké rodiny Baldwinů, ve svém postu napsal: „Nejsem si jistý, proč o mně Sharon Stone po všech těch letech stále mluví? Je do mě pořád zamilovaná, nebo je po všech těch letech ještě zhrzená, protože jsem se vyhýbal jejím návrhům?“

Baldwin v postu zároveň zmínil, že Sharon měla své kamarádce Janice Dickinson na jeho adresu kdysi říct, že jej donutí k tomu, aby se do ní zamiloval tak tvrdě, až se mu z toho zatočí hlava.

„Mám na ni tolik špíny, že by se z toho zatočila hlava jí, ale mlčel jsem,“ nebral si servítky Baldwin a pokračoval: „Zajímalo by mě, jestli bych měl napsat knihu a vyprávět spoustu a spoustu znepokojujících, oplzlých a neprofesionálních příběhů o Sharon? Mohla by to být zábava,“ dodal Baldwin, který tím odkazoval na memoáry kolegyně ze Základního instinktu vydané v roce 2021. Tam se Sharon poprvé zmínila o tom, že na ni během jednoho natáčení producent tlačil, aby se vyspala s hereckým protějškem za účelem zlepšení jeho hereckých výkonů v milostných scénách. Tehdy ovšem Stone ponechala příběh bez konkrétních jmen. Ta prozradila až tento týden v podcastu Louise Therouxe, když řekla, že šlo o producenta Roberta Evanse a právě Williama Baldwina.

Reklama

Další články

Načítám