Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sharon Stone (66) si nedávno pustila pusu na špacír, když se rozpovídala o zákulisí natáčení erotického thrilleru Někdo se dívá z roku 1993, v němž ztvárnila hlavní roli s Williamem Baldwinem. Ten podle jejích slov nepředváděl zrovna dechberoucí výkony především v intimních scénách, což mělo podle Sharon za následek, že po ní producent filmu Robert Evans měl chtít, aby se s Baldwinem vyspala, aby mezi nimi začala fungovat chemie.

Hvězda Základního instinktu se již ve svých memoárech z roku 2021 zmínila o tom, že ji během natáčení jednoho jejího filmu producent požádal, aby se vyspala s kolegou, aby to mezi nimi na place více jiskřilo, až dosud ovšem byla identita mužů ponechána v anonymitě. Až tento týden prozradila, že šlo o Williama (známého rovněž jako Billy) Baldwina a jejich společný snímek, který měl navázat na veleúspěšný Základní instinkt.

Sharon v podcastu Louise Therouxe řekla, že si ji producent zavolal z natáčení do své kanceláře a naléhal na ni s poněkud neslušným návrhem. „Zavolal si mě do kanceláře. Měl velmi nízké pohovky ze sedmdesátek, takže jsem v podstatě seděla na podlaze. Pobíhal po místnosti ve slunečních brýlích a vysvětloval mi, že spal s Avou Gardner a já bych se zase měla vyspat s Billym Baldwinem, protože kdybych se s ním vyspala, jeho výkon by se zlepšil. A potřebovali jsme, aby se Billy ve filmu zlepšil, protože to byl ten problém. Kdybych se prý vyspala s Billym, měli bychom na plátně chemii a film by to zachránilo,“ překvapila Stone, která o rok dříve natočila legendární snímek s Michaelem Douglasem Základní instinkt, který se stal kasovním trhákem a producent od tohoto snímku očekával podobný úspěch.

Že si hlavní dva protagonisté zrovna nesedli, se ovšem vědělo již dávno. Sharon dokonce chtěla, aby byl do role obsazen někdo jiný, navrhovala dokonce i Billyho bratra Aleca Baldwina, ale jejích proseb nebylo vyslyšeno. Možná i proto snímek v mnoha lidech vyvolával smíšené pocity a někteří popsali jejich erotické scény dokonce jako komické.

Reklama

Další články

Načítám