Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návrat do stejné divadelní role po téměř dvaceti letech není příliš obvyklý. Jednou z výjimek se stala Lucie Vondráčková (44), která si opět zahraje hlavní roli v obnovené verzi muzikálu Tajemství. S herečkou jsme ale probrali i hejty, které schytává kvůli seriálu Ulice.

„Nesmírně se na Tajemství těším, protože to byla stěžejní role určitého období, kterou jsem hrála asi šest nebo osm let. Když jsme znovu namlouvali dialogy, připadalo mi, jako bychom to hráli včera. Jsem o dvě děti jinde, takových je nás tady víc, což člověka samozřejmě změní. Tak jsem sama zvědavá, co teď v té Elišce najdu,“ řekla pro Super.cz herečka, jejíž snímek z původní inscenace najdete v naší fotogalerii.

Pokud jde o vzhled, Lucka se zase tolik nezměnila, i když pár vrásek jí přibylo. Ale do starých kostýmů by se asi bez problémů vešla. „Ale myslím, že budeme mít nové. Celé to bude v novém kabátě, celá ta doba se posunula a myslím, že to bude velká podívaná,“ smála se Lucie, která si návrat na divadelní prkna po desetileté pauze užívá. „Nabídky přicházejí jedna za druhou,“ pochlubila se.

Jednou z rolí, která ji baví mimo divadlo, je její postava Soni v seriálu Ulice, i když za ni schytává neuvěřitelné množství hejtů. „Nad některými reakcemi zůstává rozum stát, ale jiné mě dělají velmi šťastnou. Jsem ráda, že jsem se přešaltovala z hodných holek odvedle do velkých mrch. A bylo mi vysvětleno, že pokud jsou reakce takové, znamená to, že je postava výborně napsaná. Když mi nabídli, jestli se chci v seriálu napravit, řekla jsem, že ještě ne. Ať je Soňa mrcha všech mrch,“ prozradila herečka s tím, že hejty se odehrávají jen na sociálních sítích a ve skutečnosti se ještě třeba s tím, že by jí v obchodě nechtěli prodat housku, nesetkala.

Reklama

Další články

Načítám