Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdný pár showbyznysu se možná rozešel. Takové fámy v posledních dnech kolují kolem Kylie Jenner (26)Timothéeho Chalameta (28). Herec a modelka se spolu naposledy na veřejnosti objevili v lednu, od té doby si každý žije vlastním životem.

Láska mezi členkou klanu Kardashian-Jenner a úspěšným hercem se loni stala malou senzací. Údajně se seznámili během pařížského lednového týdne módy, v dubnu pak bylo v hercově domě v Beverly Hills spatřeno modelčino auto. Postupně jejich vztah přestal být tajemstvím, už v srpnu ale přišly první zvěsti o rozchodu, které partneři později utnuli několika vystoupeními na veřejnosti.

Poprask pak způsobila jejich lednová společná účast na Zlatých glóbech, kde nešetřili zamilovanými pohledy a došlo i na polibek. Od té doby se ale společně nikde neukázali a ani jejich účty na sociální síti nenasvědčují tomu, že by stále tvořili pár. Fanoušci poukazují hlavně na poslední video, na kterém Kylie hovoří o tom, jaké je to být svobodnou matkou dvou dětí, které má s bývalým partnerem Travisem Scottem, a jak dobře všechno zvládá sama. Timothée v současné době promuje druhé pokračování Duny a jeho polovička s ním nebyla viděna ani na jedné ze světových premiér.

Lidé tak usoudili, že se pár v tichosti rozešel. Některé fanoušky tato situace mrzí, jiní si ale dělají na účet obou slavných tváří legraci. „Asi ji konečně viděl bez make-upu,“ zní například jeden z komentářů pod článkem v Daily Mailu. „Kylie bude mít konečně víc času na pózování před zrcadlem v koupelně, aby si vyzkoušela, jak je smyslná a svůdná,“ píše jiný čtenář. „Smlouva na 1 rok. Oba splnili její podrobnosti. Na řadě jsou další,“ zní v dalším komentáři. Jiní lidé herci důrazně doporučují, aby utíkal, dokud je čas, nebo píší o tom, že už mu stačí zářez, který si vztahem s Kylie udělal.

Ani jeden z partnerů se zatím oficiálně k možnému rozchodu nevyjádřil, a tak nezbývá než počkat, jestli se ti dva někde opět překvapivě objeví společně. Zatím ale zůstává prostor pro to, aby se lidé nepřející Kylie a Timothéemu lásku mohli do obou hvězd dál strefovat.

Reklama

Další články

Načítám